Menu Sluiten

Vijzels

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

Informatie over Vijzels:

Een vijzel is een stuk gereedschap, dat wordt gebruikt om zware lasten op te tillen, te ondersteunen of weg te drukken. Dit werktuig bestaat uit een kast met vaak meerdere stalen tandwielen en een tandheugel welke laatste omhoog gezwengeld wordt. De zwengel is voorzien van een terugloopbeveiliging, in de regel een pal met palwiel. De tandheugel heeft voor het verplaatsen van de last zowel een vork aan het boven uiteinde als klauw aan het ondereind. Een andere naam is kelderwind, kelderwijn of ook keldervijs. De eveneens voorkomende naam kelderwinch is als verbastering van kelderwind in feite onjuist.

Gaandeweg zijn ook hydraulische vijzels in zwang gekomen. Deze hebben over het algemeen een grotere capaciteit, tot ongeveer 10 ton. Bij dit type wordt .

More info

tags: Rondstroppen – Hijsbanden – Polyamide Hijsbanden – Polyester Hijsbanden – Kwalitatieve Hijsbanden – 

Wenst u meer info over vijzels kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Vijzels

Hijsen | Heffen | Takeltuigen | Veiligheid | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vijzels

home over ons nieuws producten voederen mengen bietenverwerking instrooien laadtechniek kuiltechniek mestmixers contact verkoop nederland dealers contact nl contact be zoeken voederen mengen start producten voederen mengen verticale mengbak aan tractor kantelend voederen mengen bietenverwerking instrooien laadtechniek kuiltechniek mestmixers verticale mengbak aan tractor kantelend gepubliceerd in voeren en mengen media stel uw vraag de verticale menger aan tractor kantelend voor het mengen van mas lang gras stro krachtvoer. Download bijlagen folder verticale mengbak voor tractor kantelend en vast.pdf meer in deze categorie laquo verticale mengbak aan verreiker kniklader verticale mengbak aan tractor vast raquo standaard standaard zijdig lossend met schuifdeuren vijzels is gewoon uw perfecte keuze Vier dubbelwerkende ventielen nodig mengen losdeuren kantelen. In optie kan zowel de bak als de vijzels in cobranox uitgevoerd word.

contact nl nederlands english franais home oplossingen producten over tas team blog contact nl nederlands english franais producten process equipment power transmission motion control producten motion control alles voor motion control en aandrijfsystemen meer dan jaar ervaring hebben we gebundeld in een groot gamma motion control producten zoals tandwielkasten spindels vijzels rail geleidingen lineaire aandrijvingen kogelrailgeleidingen kogelpotten enz Ons voorstel over vijzels Kies een categorie alle producten tandwielkasten lineaire aandrijvingen lineaire geleidingen spindels vijzels toebehoren kogelpotten bedieningskabels alle producten tandwielkasten lineaire aandrijvingen lineaire geleidingen spindels vijzels toebehoren kogelpotten bedieningskabels bedieningskabels haakse tandwielkasten kogelomloop schroefspindels kogelpotten lineaire aandrijvingen lineaire geleidingen planetaire tandwiel.

Toelichting over Vijzels

nl fr en de xfc zoeken xeca home scheepvaart mobiele daken industrie service realisaties nieuws blog contact nl raquo realisaties raquo schuifdak voor aquafin schuifdak voor aquafin op vraag van aquafin heeft blommaert het bestaande effluentgebouw op het waterzuiveringsstation antwerpenzuid aangepast. Omwille van periodiek onderhoud moeten de drie effluentvijzels op geregelde tijdstippen uit het gebouw verwijderd kunnen worden. De bestaande constructie met een hijskabel was onveilig en blommaert werd verzocht om hiervoor een gepaste oplossing uit te werken. De volledige opdracht van aquafin bestond uit het verwijderen van de bestaande hijskabel het plaatsen van stalen liggers en het plaatsen van schuifluiken op het bestaande dak zodat de effluentvijzels voortaan op een veilige manier uit het g.