Menu Sluiten

Sjorbanden

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Met visie op hef- en hijswerktuigen

Met kennis van zaken, zoveel mogelijk op de vraag van de klant inspelen, met standaard producten en hun toegevoegde waarde, “productkennis”.

Al meer dan 35 jaar zijn wij u graag van dienst. Wij zijn het juiste adres voor al uw benodigdheden op het gebied van heffen en hijsen. Onze experts staan voor u klaar om voor elke toepassing het beste product te kiezen. Wij bieden u een compleet aanbod van hef- en hijsmiddelen van onze topmerken Move-it, Prolift en Vabosafe.

Onze producten:

De producten in het programma van Vabotec worden aan de basis en tijdens het fabricatie proces streng gecontroleerd op conformiteit, kwaliteit (aan GS getoetste zekerheid) machinerichtlijnen 2006/42/EG. Deze stelling komt tot stand door een strikte samenwerking met TUV Rheinland.

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor deze producten bij Vabotec of de door ons geselecteerde dealers. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te verkrijgen zowel in Nederland als Belgiƫ!

30426173042617

Informatie over Sjorbanden:

Sjorbanden zijn een type banden dat kan worden gebruikt voor het beveiligen van uitrusting of lading. De lengte van uw lading en het type vrachtwagen waarop de lading zal worden vastgezet, zullen een invloed hebben op de lengte ervan. Er zijn vele merken en sterkten die de breedte van de sjorbanden kunnen bepalen. Ook het doel waarvoor de banden worden gebruikt, varieert. Elke band wordt geleverd met een maximumgewicht. Dit beperkt hoe zwaar de lading op de band kan houden zonder schade te veroorzaken. Deze limiet is een derde van de breeksterkte van de band.

Deze band is eenvoudig te gebruiken en heeft een breeksterkte van 200 pond. Deze banden zijn geschikt voor lichte tot middelzware ladingen. Sjorbanden kunnen zwaarder zijn en hebben een breekk.

More info

tags: Rondstroppen – Hijsbanden – Polyamide Hijsbanden – Polyester Hijsbanden – Kwalitatieve Hijsbanden – 

Wenst u meer info over sjorbanden kijk dan vlug op https://www.vabotec.com | Sjorbanden

Heffen En Hijsen | Hijsen | Heffen | Takeltuigen | Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Sjorbanden

fr nl en cataloog touwen sandows synthetische touwen natuur touwen sandows op maat toebehoren industrie p.b.m. snoeien touwen veiligheid toebehoren netten bouw transport milieu sport en recreatie events tuin en agro kabels ketting toebehoren kabels kabels toebehoren kettings hijsting en toebehoren riemen sjorbanden toebehoren riemen riemen toebehoren velcro ijzewaren en synthetische toebehoren ringen karabijnhaken katrollen stalen noodschalm sluiting borstbouten hakjes trapleuning toebehoren stalen reel zeilogen kit dekkleden dekens doeken tuin en agro dekzeilen deken doeken schommels en toebehoren soepel ladders op maat schommels touwladder trapezium ringen death ride verlengtouwen ladders op maat klimnet toebehoren kokosmatten kokosmatten verhoger voor kokosmaat lijsting voor kokosmaat geschiedenis contacteren levering zoeken zoeken aansluiting de corderie zal uitzonderlijk gesloten zijn tussen . En . Op donderdag december ontvangstpagina riemen sjorbanden toebe… Riemen sjorba.

beeckman home over beeckman company producten dealer new contact home sjorbanden kopen duurzaam materiaal scherpe prijzen stevige kwaliteit sjorbanden kopen bij beeckman company kan u een uitgebreid gamma sjorbanden kopen. Sjorbanden ook wel bagagegordels of klemgespen genoemd worden gebruikt door particulieren en professionelen om bagage veilig op zijn plaats te houden op bijvoorbeeld een vrachtwagen of bus sjorbanden maatwerk Daarnaast kunnen de sjorbanden ook in een magazijn gebruikt worden om goederen op pallets bij elkaar te houden het nut van sjorbanden Sjorbanden kopen ontdek ons ruime aanbod sjorbanden hebben een zeer eenvoudige werking. Wanneer u de band door de klemgesp haalt spant de band zichzelf op. We bieden verschillende lengtes sjorbanden aan voor een gewicht tot maar liefst vijf ton. Naast de klassieke sjorbanden kan u bij ons ook zelfoprollende systemen kopen. Al onze sjorbanden zijn gemaakt uit duurzaam materiaal voor een lange levensduur. Vraag snel uw offerte aan door telefonisch contact op te ne.

Kundigheid over Sjorbanden

allweb home hijsmateriaal sjormateriaal gebruiksaanwijzing specials contact nl fr en menu spanriemen met ratelgesp klemgesp spanriemen hoekbeschermers antislipmatten specials accessoires sjorbanden met oprolsysteem ratels haken evenementen automatische spanbanden sjorbanden met oprolsysteem sjorbanden met oprolsysteem.pdf met een simpele druk op de knop rolt de sjorband op contacteer ons drrols met een simpele druk op de knop rolt de sjorband op lashing capacity lcdan dan volgens en x gesloten haken aan beide uiteinden lengte m mm drrolsh met een simpele druk op de knop rolt de sjorband op lashing capacity lcdan dan volgens en x geplastificeerde gecoate shaken aan beide uiteinden lengte m mm drrolef met een simpele druk op de knop rolt de sjorband op lashing capacity lcdan dan volgens en x rail fittingen aan beide uiteinden lengte m m mm bescherming allweb belgium nv manta .