Menu Sluiten

Bedrijfszekere Verwarming

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Dé industriële groothandel voor professionele vakmensen

Goederenbehandeling

Voor professionals uit de bouw-, land- en tuinbouw-, evenementen- en industriële sector importeren, exporteren en verdelen we hef- en hijssystemen die het verplaatsen en tillen van zware lasten eenvoudiger maken. We vullen onze ruime voorraad steeds aan met kwaliteitsproducten en topmerken.

Industriële verwarming

Ook voor industriële verwarming kunnen professionele vakmannen bij ons terecht. We zijn exclusief verdeler van het merk Arcotherm, dat vaste en verplaatsbare warmeluchtgeneratoren ontwikkelt. U kunt de toestellen zowel huren als kopen in onze industriële groothandel, indien gewenst komen we hem ter plekke installeren en ook voor het onderhoud kunt u op ons rekenen.

Daarnaast bieden we ook bouwdrogers aan die vocht in muren, vloeren en plafonds bestrijden van renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Industriële gereedschappen

In onze technische groothandel vindt u bovendien elektrische gereedschappen. Ook hier streven we naar de beste kwaliteit en zijn we exclusief verdeler van het merk HiKOKI. Werkt uw elektrisch gereedschap niet naar behoren of is het defect? Laat de herstelling over aan onze bekwame vaklui.

Heffen & Hijsen

Zware lasten verplaatsen, heffen of hijsen kan risico’s met zich meebrengen. Met onze machines en toebehoren van de beste fabrikanten trachten we de job zo eenvoudig en veilig mogelijk voor u te maken.
Bekijk ons gamma

Warmeluchtgeneratoren & Bouwdrogers

Bezit u een grote opslagplaats, kwekerij of andere grote ruimte waarvan u graag de temperatuur wilt regelen? Bent u actief in de bouwsector en zoekt u een oplossing voor vaak voorkomende vochtproblemen? Bij Verhelle kunt u zowel warmeluchtgeneratoren als bouwdrogers kopen en huren die de klus snel klaren. Vind het toestel dat u nodig heeft

87230008723000

Meer info

tags: Zware Gewichten Verplaatsen – Zware Gewichten Tillen – Heffen – Hijsen – Takel – 

Wenst u meer info over bedrijfszekere verwarming kijk dan vlug op https://www.verhelle.be/ | verwarming die bedrijfszeker is

Heffen En Hijsen | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijfszekere verwarming

gsm . fax .. Centrale verwarming als zelfwerkend patroon met meer dan jaar ervaring willen wij u steeds de beste service bieden en u steeds het juiste advies geven over uw installatie zowel als deze werkt op stookolie aard of vloeibaar gas. We beschikken over alle erkenningen en getuigschriften die door de vlaamse regering opgelegd zijn. Wij hebben de meeste moderne meetapparatuur ter uwer beschikking welke jaarlijks gecontroleerd en geijkt wordt door de bevoegde instanties bedrijfszekere verwarming lijst Door het uitvoeren van deze metingen weet men perfect hoe rendabel en vervuilend de uitstoot van uw installatie is. Indien uw installatie ouder is als jaar maken wij u een verplichte stookplaats audit waardoor .

menu nl fr producten over ons diensten downloads referenties nieuws jobs contact infovivox.be u bent hier home referenties magazijn verwarmen magazijn verwarmen een koud kunstje voor vivox zowel bij braem als bij clarysse zullen ze het bevestigen een magazijn verwarmen hebben we bij vivox in de vingers. Met onze in harelbeke geproduceerde toestellen garanderen we niet enkel een bedrijfszekere verwarming. Vivox staat ook voor een betaalbare naservice korte en snelle communicatielijnen en een uitgebreide voorraad wisselstukken. Door te kiezen voor een ruim gedimensioneerde warmtewisselaar en een volledig afgesloten verbrandingscircuit te voorzien verwarmen we efficieumlnt en met een maximaal rendement Onze suggestie over bedrijfszekere verwarming Clarys c aardgas bouwjaar erp gt de modulerende premix brander verwarmt op de meest ecologische manier terwijl een uitblaasplenum op maat voor een perfecte warmteverdeling zorgt. Onze klanten die hun magazijn verwarmen met de warme luchtverwarming van vivox kunnen bovendien rekenen op korte communicatielijnen. Moest er zich toch een probleem vo.

Berichtgeving over Bedrijfszekere verwarming

productoverzicht pompen dompelpomp droog opgestelde centrifugaalpomp drukverhoging drinkbrandwater mixers en beluchters onderwaterpompen regengrondwater prefab afvoersystemen regenwaterhergebruik verwarming koeling service onderhoud over pumptech contact zoek hier uw specifieke pomp toepassing gebouwtechniekenpompen hvac drink brand en regen wegen parkingspompen voor afval en regenwater industrile pompenwaterzuivering procespompen import distributiewaterpompen voor alle toepassingen productcatalogus dompelpomp droog opgestelde centrifugaalpomp drukverhoging drinkbrandwater mixers en beluchters onderwaterpompen regengrondwater prefab afvoersystemen regenwaterhergebruik verwarming koeling accessoires adhr drukverhogingsinstallatie met elektronische eenheid voor de besturing en de bescherming van de pomp automatische groep voor de drukverhoging in een hydraulische systeem. Samengesteld uit een eenfasige elektrische pomp type dhr en de elektronische eenhei.